Despre noi

A luat fiinta in luna ianuarie anul 2006 si are ca obiect de activitate comercializarea si montarea de tamplarie PVC, marca Gealan, usi de interior, rulouri interioare si exterioare, plase de insecte, pervaze de interior si exterior marca Izotec. Societatea noastra este partener “ Izotec producatorul nr. 1 cu profil Gealan din Romania”.
Tamplaria folosita este de cea mai buna calitate, realizata intr-o varietate de culori, cu profile de patru, cinci sau sase camere, (ultimele doua pot fi si rotunjite ), sticla 4 anotimpuri marca Saint Gobain, cu aceasta sticla beneficiati de o buna  izolarea termica, reducerea zgomotului, controlul solar, usurinta intretinerii, securitatea sau pur si simplu aspectul – Saint-Gobain  are o solutie care satisface fiecare necesitate.

Mondo Ferm

  • Suntem in domeniu din 2006
  • Lucram numai cu materiale de calitate
  • Suntem parteneri cu producatori de top
  • Seriozitate si lucrari de calitate

Munca noastra

1

Fereastra este realizata in cea mai moderna fabrica de tamplarie termoizolanta din Romania, fabrica Izotec. S-au investit 6 milioane de euro in liniile de productie, pentru a avea cea mai moderna tehnologie. Totul datorita partenerului Izotec

2

Roto firma ce a devenit un nume binecunoscut in lumea constructorilor si nu numai, prin imbunatairea si diversificarea continua a gamei de produse, a ajuns in varful ierarhiei mondiale.

3

  • doua ferestre din PVC nu sunt la fel, diferenta rezultand din modul lor de executie;
  • fereastra Izotec este executata in proportie de 95 % cu utilaje ultraperformante (prelucrare in coordonate numerice), a caror abateri de la dimensiunea data este de ±0,2 mm; lucru care nu se intampla la atelierele unde ferestrele se realizeaza manual;
  • fereastra Izotec detine marcajul CE si este exportata in Uniunea Europeana.

Portofoliu de lucrari

Comandati acum!

Profitati de cea mai avantajoasa oferta si luati-va termopane de inalta calitate comform standardelor Europene.